Четири причини да изберете Вирго Клийн за почистване на вашия офис

изберете Вирго Клийн

Като се има предвид, че служителите прекарват по-голямата част от живота си на работното място, от изключителна важност е работните места да бъдат безопасни и чисти. Доказано е, че чистата офис сграда повишава нивата на производителност на служителите, като същевременно носи голям успех за бизнеса.
Сигурно обаче се чудите защо имате нужда от фирма за почистване за тази цел? Кои са тези четири причини да изберете Вирго Клийн за почистване и подръжка на вашия офис? Защо не може да стане чрез наемането на редовен почистващ персонал?

Просто те не са достатъчно ефективни, когато почистването трябва да се извършва редовно и в голям мащаб. Повечето от вас вече са наясно с това.
Намирането на най-добрата фирма за почистване също може да бъде предизвикателство, тъй като има стотици фирми, от които да избирате. Освен цената на услугите, има и много други фактори, които трябва да бъдат взети под внимание.


Референции и препоръки

препоръки

Не трябва да подценявате препоръките, получени от вашите служители или други надеждни хора наоколо, защото никога не знаете. Тези препоръки, всъщност може да ви помогнат при избора на правилната фирма за почистване.
Така че, ползвайте се от опита на хората, които в миналото са се занимавали с вашата бъдеща фирма за почистване, и определете коя от тях ще отговаря най-добре на вашите нужди.
Ние от Вирго Клийн сме горди с нашите доволни клиенти, които от своя страна ни препоръчват на свои приятели, познати или бизнес партньори.


Работен опит и обучение

опит

Докато почистването на офиса може да изглежда лесна задача, човек изисква добър опит в тази работна област и задълбочено обучение, за да върши работата с ефективност и съвършенство. Поради тази причина, винаги трябва да изберете компания, която е в един и същ бранш от доста дълго време и да обучите персонала си със специфични умения.
Освен това, попитайте компанията за това кой и как обучава персонала им, както и колко често става това. Това би гарантирала, че хората, които ще Ви почистват са достатъчно обучени и компетентни.
Ние от Вирго Клийн подбираме стриктно нашите служители. Обучаваме ги толкова колкото е необходимо и осъществяваме постоянен контрол. Освен това винаги търсим обратната връзка от нашите клиенти.


Практики за опазване на околната среда

зелено

„Да опазим околната среда“ със сигурност е мотото на повечето хора и организации днес. Имайки предвид катастрофалното въздействие, с което се сблъскват градовете и страните по света, тази практика е добре да остане.
Като отговорен собственик на бизнес, винаги трябва да сте сигурни, че почистващите продукти и методи, които се използват, за да се освободите от прах във вашия офис, не генерират по-голямата част от него в замяна. Така че, препоръчва се да изберете процеси, които могат да отговарят на вашите екологични цели.
Ние сме помислили и за това. Всички препарати които използваме са професионални, а тяхната употреба по отношение на количеството е дозирана прецизно и същевременно щадящо околната среда.


Достъпни услуги на достъпни цени

цена

Цената на услугите трябва да се вземе предвид, преди да финализирате с някоя фирма за почистване. Трябва да прецените какви са вашите нужди от почистване – веднъж седмично, два пъти седмично или веднъж месечно, и тогава да поискате съответните цени на нас. Практиката показва, че по-честото почистване излиза по-евтино а ефекта от почистването е по-дълготраен.
Ние разбираме, че всяка компания има предварително определен бюджет за различни разходи, и почистването е един от тях. Така че, можем да Ви предоставим най-изгодните цени съобразени с вашите нужди и бюджет.


Всяка цена се формира специално спрямо вашите нужди и желания. Ето защо преди да ценообразуваме разговаряме първо с клиента, след което правим безплатен оглед на място.
Ако желаете да заявите оглед на адрес може да го направите посредством формата << тук >> , или просто да се свържете с нас на тел. 0879055971

Разгледайте и другите услуги които предлагаме.
Можете да го направите следвайки връзката по-долу.
Списък с нашите услуги


Последвайте ни и в социалните мрежи.

Гласувайте за нас от ТУК

Вирго Клийн