Почистването на домове офиси и жилища и ежедневие за нас.

почистване-на-домове-офиси-и-жилища

Вирго Клийн предлага почистване на домове офиси и жилища, и това е част от услугите които извършваме свързани с поддръжката на имота. На всички е известно, че трябва периодично да се чисти прах и друга насъбра се мръсотия, да се прахосмуче пода, да се поддържа банята, да се поддържа кухнята чиста и така нататък. Наистина никой не се радва на работата, но е очевидно, че тя не може да бъде отлагана твърде дълго. Въпреки това хората се колебаят да наемат фирма за почистване.


Това се случва по няколко причини:
– хората се страхуват да допуснат непознати лица в дома си
– не искат чужди хора да докосват личните им вещи
– не смятат, че разходите им ще се оправдаят
– притесняват се от щети на личните им вещи
– страхуват се от кражби
В следствие на всички тези причини Вие продължавате да губите от вашето ценно време, за да поддържате вашата къща, апартамент, офис или друг вид имот със собствени сили.

Ние от Вирго Клийн можем да сложим край на всичките Ви притеснения.
Ние подбираме стриктно нашите служители.
Всички те са старателно подбрани и проверени.
Всеки наш служител се проверява и контролира ежедневно. Подбираме и обучаваме само добре мотивирани хора.
Освен това периодично събираме обратна връзка от всички наши клиенти.
Като резултат всички наши клиенти са доволни от качеството на услугата, която предлагаме.


Професионални почистващи препарати.

почистване-на-домове-офиси-и-жилища-препарати

Използването на професионални почистващи препарати е част от нашата фирмена стратегия за клиентска удовлетвореност. Дори и най-опитния служител не може да почисти качествено без съответните качествени препарати за почистване. Ние обучаваме нашите служители да се съобразяват със спецификата на всеки препарат. По този начин той най-бързо и качествено ще почисти дома Ви така, че Вие нашите клиенти да останете винаги доволни.


Възползвайте се от професионалния блясък, който ние можем да ги осигурим.

почистване-на-домове-офиси-и-жилища-блясък

Всяка професия, колкото и проста и светска да изглежда, има по-ефективни начини за изпълнение, когато се извършва от обучени лица. Нашите служители познават почистващите продукти с които работят, както и правилните методи които да приложат, за да свършат работата изключително бързо и качествено.


Откраднете част от живота си!

живота

Най-голямата полза от това да почистваш къщата си ползвайки услугите на фирма за почистване е времето, което ти връща. Почистване-то на домове, офиси и жилища е енергоемка задача. Повечето хора имат забързан график, разделен между работа, семейни задължения и други отговорности. След всичко това, кой наистина иска да прекара свободното си време в почистване на къщата? Когато наемете екип от професионалисти, които да почистят дома ви, получавате това време обратно. Какво ще правите с времето си? Каквото поискате. Прекарайте го с децата. Отидете до киното, парка или направете на спокойствие всякакви други прекрасни неща, които ви харесват.

Наемането на човек за почистването на дома или офиса също е чудесен подарък за стопанина на къщата или офиса, който обикновено поема почистването. Изненадайте ги с почивен ден и ще бъдете техния герой. Върнете си обратно ценно време. Всички тези неща правят наемането на фирма за почистване наистина оправдано.
Ние от Вирго Клийн сме готови да почистим вместо Вас.


Какво ще Ви струва?

струва

Всяка цена се формира специално спрямо вашите нужди и желания. Ето защо преди да ценообразуваме разговаряме първо с клиента, след което правим безплатен оглед на място.
Ако желаете да заявите оглед на адрес може да го направите посредством формата << тук >> , или просто да се свържете с нас на тел. 0879055971

Разгледайте и другите услуги които предлагаме.
Можете да го направите следвайки връзката по-долу.
Списък с услуги


Последвайте ни и в социалните мрежи.

Гласувайте за нас от ТУК